FAQ

Norwegian flag

Ofte stillede spørgsmål

WiiSDA håndterer hele processen for dig. Først gennem en stillingsannonce, jobsamtale, teknisk samtale og referencetjek. Herefter tilrettelægger vi arbejds- og opholdstilladelser, ankomstplanlægning og bolig. WiiSDA møder alle sine nye medarbejdere i lufthavnen ved ankomsten, og hjælper med alle praktiske opgaver. Samlet set gør dette rekrutteringsprocessen så problemfri som muligt for både medarbejderen og værkstedet.

På WiiSDAs portal kan du – når det passer dig – se på alle vores godkendte kandidater, booke en samtale, og bede om at få CV'er sendt direkte til din indbakke. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du nemt og gratis registrere et nyt behov eller oprette en ny stillingsannonce.

WiiSDA er familieejet og -drevet, og blev i 2008 den første og eneste rekrutteringsvirksomhed, der udelukkende specialiserede sig i autobranchen i Norge, og nu også i Danmark.

Integritet, kvalitet og medmenneskelighed er grundlaget for, hvordan vi tiltrækker de dygtigste og mest motiverede fagfolk inden for autobranchen. Rentabilitet - Vi forstår vigtigheden af god kvalitet og høj produktivitet. Annoncering, CV'er og interviews er en tidsrøver for dig, ikke for os. Kvalitet - Vi godkender kun de bedst kvalificerede kandidater. Praktisk - Vi ordner alt, lige fra visum til ankomst og opstart. Tryghed - Vores gode rygte og referencer er en ekstra tryghed for dig.

WiiSDA leverer teknisk personale til reparation og vedligeholdelse af personbiler, motorcykler, busser, lastbiler, skinnegående materiel, industri- og landbrugsmaskiner. Vi har mekanikere, teknikere, masterteknikere, elektromekanikere, oprettere, Smart Repair-lakfolk, autolakerere og klargøringspecialister (PDI).

Gennem mange års erfaring har vi opbygget en omfattende kandidatportefølje specialiseret til autobranchen. Vi matcher rette person til rette job, og gør det enkelt og fleksibelt for vores samarbejdspartnere at løse rekrutteringsudfordringer.