Service

Norwegian flag
 1. REKRUTTERING

  Forbinder den rette person med det rette job

  Gennem mange års erfaring har vi opbygget en omfattende kandidatportefølje inden autobranchen. Vi forbinder den rette person med det rette job og gør det enkelt og fleksibelt for vores samarbejdspartnere at løse deres rekrutteringsudfordringer samtidig med, at de sparer tid og ressourcer.

 2. PORTAL

  Netbaseret rekrutteringsportal

  Norges og Danmarks første og eneste netbaserede rekrutteringsportal eksklusivt for autobranchen. Vi tilbyder vores samarbejdspartnere adgang til vores kandidatdatabase med godkendt teknisk personale, der søger nye udfordringer. Log ind, søg efter relevante kandidater, få CV’er direkte i indbakken og book interview i dag!

 3. SPECIELTILPASSEDE LØSNINGER

  Skræddersyede rekrutteringsløsninger

  Komplekse bemandingsudfordringer kræver skræddersyede løsninger. Det kan være alt fra store og kortsigtede projekter, til behovet for at sikre langsigtet bemanding 12-24 måneder frem i tiden. Kontakt os for en uforpligtende konsultation – sammen finder vi de gode løsninger.

 4. RÅDGIVNING

  HR-rådgivning

  Vores rekrutterings- og HR-eksperter har lang erfaring med ansættelser på tværs af landegrænser og kulturer. Vi forstår vigtigheden af god integration, ser mulighederne, og kender udfordringerne, som nye ansættelser medfører – og vi står altid til vores samarbejdspartneres disposition med råd og hjælp til store og små spørgsmål.

Udfyld skemaet

Geir Soltveit

We have collaborated with WiiSDA AS for 15 years, and were in fact their first customer in the automotive industry. Work Supply AS is a reliable competitive partner to whom we can give our best recommendations. Adm. Direktør Motor Forum Bergen

Karstein Larsen

We are very happy with WiiSDA, because they do everything according to the book and have good employees.

Operations Manager SandeGruppen

Ofte stillede spørgsmål

WiiSDA håndterer hele processen for dig. Først gennem en stillingsannonce, jobsamtale, teknisk samtale og referencetjek. Herefter tilrettelægger vi arbejds- og opholdstilladelser, ankomstplanlægning og bolig. WiiSDA møder alle sine nye medarbejdere i lufthavnen ved ankomsten, og hjælper med alle praktiske opgaver. Samlet set gør dette rekrutteringsprocessen så problemfri som muligt for både medarbejderen og værkstedet.

På WiiSDAs portal kan du – når det passer dig – se på alle vores godkendte kandidater, booke en samtale, og bede om at få CV'er sendt direkte til din indbakke. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du nemt og gratis registrere et nyt behov eller oprette en ny stillingsannonce.

WiiSDA er familieejet og -drevet, og blev i 2008 den første og eneste rekrutteringsvirksomhed, der udelukkende specialiserede sig i autobranchen i Norge, og nu også i Danmark.

Integritet, kvalitet og medmenneskelighed er grundlaget for, hvordan vi tiltrækker de dygtigste og mest motiverede fagfolk inden for autobranchen. Rentabilitet - Vi forstår vigtigheden af god kvalitet og høj produktivitet. Annoncering, CV'er og interviews er en tidsrøver for dig, ikke for os. Kvalitet - Vi godkender kun de bedst kvalificerede kandidater. Praktisk - Vi ordner alt, lige fra visum til ankomst og opstart. Tryghed - Vores gode rygte og referencer er en ekstra tryghed for dig.

WiiSDA leverer teknisk personale til reparation og vedligeholdelse af personbiler, motorcykler, busser, lastbiler, skinnegående materiel, industri- og landbrugsmaskiner. Vi har mekanikere, teknikere, masterteknikere, elektromekanikere, oprettere, Smart Repair-lakfolk, autolakerere og klargøringspecialister (PDI).

Gennem mange års erfaring har vi opbygget en omfattende kandidatportefølje specialiseret til autobranchen. Vi matcher rette person til rette job, og gør det enkelt og fleksibelt for vores samarbejdspartnere at løse rekrutteringsudfordringer.