Om os

Norwegian flag

BRANCHEEKSPERT OG LANDSDÆKKENDE MARKEDSLEDER

Spar tid og ressourcer
Integritet, kvalitet og medmenneskelighed ligger til grund for, hvordan vi tiltrækker de dygtigste og mest motiverede fagfolk inden for autobranchen. Vi forbinder den rette person med den rette job og gør det enkelt og fleksibelt for vores samarbejdspartnere at løse deres rekrutteringsudfordringer.

recruitment agency norway

Hvem er vi?

WiiSDA har specialiseret sig i rekruttering af teknisk personale til autobranchen i Norge siden 2008. Gennem vores omfattende rekrutteringsproces udvælger vi kandidater med den rette kompetence og personlige egenskaber som ærlighed, samarbejdsvilje og gode kommunikationsevner. Vi fokuserer på velfærd og tilrettelægning for vores ansatte – med mindst mulig administration og organisering for dig.

WiiSDAs historie

WiiSDA blev etableret i 2008 som det første og eneste rekrutteringsselskab i Norge, udelukkende specialiseret inden for autobranchen. Vores grundige rekrutteringsproces og lange erfaring sparer tid og ressourcer for vores samarbejdspartnere.
 • 2008

  WiiSDA blev etableret i Bergen af Håkon Bergsland, og blev det første rekrutteringsselskab i Norge, der udelukkende specialiserede sig inden for autobranchen.

 • 2012

  For at styrke vores lokale tilstedeværelse og kompetence, åbnede vi dedikerede rekrutteringskontorer i Storbritannien (London), Polen (Szczecin) og Ungarn (Budapest).

 • 2014

  Efter flere års samarbejde blev vi godkendt som autoriseret rekrutteringspartner for Bertel O. Steen.

 • 2016

  WiiSDA U.S. blev etableret i USA (New York) som vores femte internationale rekrutteringskontor, ud over vores kontorer i Polen, Storbritannien, Ungarn og Spanien.

 • 2017

  Annette Bergsland Rognstad tog over som daglig leder, og sammen med sin far (Håkon) og bror (Erik) blev WiiSDA’s profilsom et moderne familieejet og -drevet selskab, yderligere styrket.

 • 2018

  Før vi fejrede vores 10-års jubilæum, havde vi skabt nye karrieremuligheder for over 700 kvinder og mænd fra mere end 40 forskellige nationer. Flere er stadig ansat hos os den dag i dag.

 • 2019

  WiiSDA blev det første rekrutteringsselskab i Norge, der indførte fastansættelse som hovedregel for alle sine ansatte.

 • 2021

  WiiSDA-portal med adgang til vores omfattende kandidatdatabase blev lanceret. Her kan vores samarbejdspartnere nemt screene aktuelle kandidater og booke interviews.

 • 2022

  Vi arrangerede den første fysiske rekruttering i De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

 • 2023

  Vi skifter navn til WiiSDA, og fejrer 15 års jubilæum.

 • 2022

  Vi arrangerede den første fysiske rekruttering i De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

 • 2024

  WiiSDA Danmark etableres.

WiiSDA – Vores Team

Vi er et familieejet og -drevet rekrutteringsselskab specialiseret i autobranchen. Vi leverer teknisk personale til reparation og vedligeholdelse af alle typer lette og tunge køretøjer, motorcykler, skinnebårne materiel og industri- og landbrugsmaskiner. Vi forbinder den rette person med det rette job!
Hakon

Håkon Bergsland
Styreformann

annette

Annette Rognstad
Administrerende Direktør

Team worksupply

Erik Bergsland
Salgs- og Markedsdirektør

Team worksupply

Marianne Solberg
Økonomiansvarlig

Team worksupply

Kasia Kilikowska
Rekrutterings- og Personalansvarlig

Team worksupply

Anto Andrijanić
Regionsjef

Team worksupply

Dawid Ratajczyk
Regionsjef

Antonia

Antonia Šeremet Barić
Website & Marketing Manager

Geir Soltveit

We have collaborated with WiiSDA AS for 15 years, and were in fact their first customer in the automotive industry. Work Supply AS is a reliable competitive partner to whom we can give our best recommendations. Adm. Direktør Motor Forum Bergen

Karstein Larsen

We are very happy with WiiSDA, because they do everything according to the book and have good employees.

Operations Manager SandeGruppen

Udfyld skemaet